Egy újabb dokk - Docky (Gnome-do)

leslie küldte be p, 2009-05-01 12:51 időpontban

Olvastam régen ezen az oldalon az AWN dokkról, de csak úgy mint a szerzője az írásnak én is elég hamar meguntam a sok bugot meg a lomhaságot, ráadásul nem volt annyira szép és praktikus mint amennyire elsőre gondoltam. Azóta kipróbáltam pár hasonló alkalmazást de valahogy egyik sem volt elég stabil/szép/hasznos/gyors/..../. Most végre megtaláltam amit kerestem!

Írtam már a gnome-do alkalmazás nagyszerűségéről aminek megjelent a 0.8-as verziója. Ennek a legfőbb újdonsága a DOCKY téma, mellyel azt hiszem megtaláltam a keresett dokkot. Az ikonokat ki-be huzigálhatjuk, tetszőleges sorrendbe rakhatjuk és a számos pluginnel a keresőt is igen hasznossá tehetjük. Gyors, stabil és szép, ajánlom mindenkinek!

lpmorpheus küldte be cs, 2009-05-21 11:04 időpontban

Permalink

Nekem anno az AWN-t telepíteni sem sikerült, úgyhogy nagyon örülök ennek a posztnak. Ki fogom próbálni!

Épp pár napja forgattam/használom az awn-t, nekem most stabil, úgy fél éve meg nekem se ment. Próbáltam a cairo-dock-ot is, de az már egy kicsit sok :-) ami hiányzik, az egy jó network monitor, azt nem találtam awn-hez, de azt meg úgyis tudja a conky :-).

tutu küldte be k, 2009-05-26 17:04 időpontban

Permalink

hi
ez király, de hogy csinálom azt meg h ha széltében széthúzom akkor a "nem kívánt" ikonok ne kerüljenek oda hanem csak azok amelyiket én rakok be?

bAndie91 küldte be v, 2009-10-25 12:21 időpontban

Permalink

Itt egy hasonló ikon-polc :)
Nemrég kezdtem használni, a tinycore nevũ disztróban láttam elõször. Nincs beállítófelülete, de egyszerũ a dotfile-ja. Kicsi és gyors. Nálam grafikai hibája, hogy indításkor a mögötte, a helyén lévõ ablaknak meghagyja a képét. Sejtem, hogy a fluxbox miatt van.
http://code.google.com/p/wbar/downloads/detail?name=wbar_1.3.3_i386.deb&can=2&q=

bAndie91 küldte be v, 2009-10-25 13:48 időpontban

Válasz bAndie91 üzenetére

Permalink

Csináltam róla egy videót.
http://www.youtube.com/watch?v=LLZpB4lvhXg
nézzük, be tudjuk-e ágyazni...

kecsi küldte be h, 2009-10-26 14:41 időpontban

Válasz bAndie91 üzenetére

Permalink

Ehhez kell a teljes html kód használatának engedélyezése... megtettem. Ez sima regisztráltaknak jelenleg nem megengedett... ha aktív vagy kaphatsz kiemelt jogosultságokat... de valami gubanc van hibát dob a lejátszás.

RudyD küldte be cs, 2009-12-03 09:53 időpontban

Permalink

Üdv!

Inkább itt is gyorsan megkérdem. Szép meg aranyos, csak épp nincs rá szükségem. Első körben gyorsátnézéssel nem találtam hogy hogy lehetne kikapcsolni a dolgot. UltimateEdition.info -t használok, és egy ilyen csúnya dokk ugrál az alsó tálcám alatt-előtt. Nem igazán kérem.
Hol lehet kierőszakolni a Do -ból hogy ne Docky legyen?